Pp kicsi 45
2019-03-26
Foo

Megvannak az idei Fishing on Orfű fellépői!

2019-ben is színvonalas és változatos programmal kedveskedik résztvevőinek a fesztivál.

Hazánk egyik leghangulatosabb fesztiválja bejelentette az összes idei előadóját, így aki eddig bizonytalan volt, láthatja, hogy most sem okoznak csalódást a szervezők.
A már jól megszokott formációk mellett idén lesz Hobo, VHK, Elefánt, Bagossy Brothers Company és 200 nap csend után visszatér az Óriás. Hip-hop is akad bőven: jön az eredeti felállású Sör és Fű, a Hősök, a Vicc Beatz és Saiid, csakhogy néhányat megemlítsünk.
Tavalyhoz képest ezúttal kimondottan háttérbe szorult az underground rock/punk/metal zene, de szerencsére előfordul egy-két olyan nívós banda, mint a Stubborn, a Kies, a Dereng, az Apey and the Pea, a 25. jubileumát ünneplő Macskanadrág és a 3. x-et betöltő Prosectura.
Idén mindössze két külföldi név színesíti a felhozatalt: az ausztrál garázsrock-duó, a DZ Deathrays és Reema, a brit dalszerző-lány.
A fesztivál egyik különleges vendége az utóbbi években a vizesblokkban tartott gerillakoncertjeiről elhíresült Csoki & Hipo, akik idén hivatalosan is „színpadra lépnek”.

Tehát június 19-22-ig szeretettel várja a fesztiválozókat az orfűi Panoráma Kemping!
A részletes program a napi bontással, valamint a jegyelővétel a hivatalos honlapon érhető el, további információk pedig a Facebook-oldalon találhatók. Erősen ajánlott sietni a jegyvásárlással, ugyanis a bérletek 90%-a már gazdára talált, valmint elindult a napi- és sátorjegyek értékesítése is.

Fotó: facebook.com/fishingonorfu

A szerzőről