Pp kicsi 45
2019-04-21
M%c3%a1jus nyit%c3%b3

Lazíts velünk!

Tudjuk-tudjuk, a zh-k (ismét) "a spájzban vannak..." De épp ezért van szükség a minőségi szórakozásra is! Töltődj fel a BTK HÖK programjaival!

Csináld magad! - Dobd fel a gardróbod! (május 7., este hatkor)

"Nincs egy rongyom se!" - ismerős az (általában degeszre tömött) szekrény előtti siránkozás? Ne aggódj! Ha a régi már uncsi, de újra sajnálod a pénzt, akkor segítünk felpimpelni megunt ruháidat! Hozz magaddal egy pólót, farmert, kendőt vagy dzsekit, mi pedig a következőket biztosítjuk: textilfesték, textilfilc, olló, vonalzó, cellux, minták, cérna és tű. 

Bölcsész Társas - est a LvLUP-ban (május 7., este hétkor)

Társasjátékos estünknek a LvLUp Esport Bár ad otthont. Hagyományszegő módon most békén hagyjuk az adrenalinszintedet, tehát nem lesz verseny. Ott leszel viszont Te, a barátaid és egy csomó remek társasjáték, amelyek bármelyikével ingyen játszhattok egész este! Mert van, ami örök. Ahogyan az italakciók sem maradnak el. Játszani nemcsak hagyományos formában lehet, hanem PC-n és koznolon is; ezekhez a Radnóti-kártyádra lesz szükséged.

Bölcsész Játszóház (május 14., este hétkor; találkozóhely: A.Platz)

Utolsó alkalom a félévben, szóval ne hagyjátok ki! A búcsúkört azonban méltó módon fogjuk megünnepelni: egy nagy, rejtélyes estre hívunk benneteket, amely nem is csak egy helyszínen zajlik majd. Egészen pontosan öt állomást kell teljesíteni. Az állomásokon a teljesítményetektől függően fogjátok megkapni a rejtvény egy-egy részletét, amely a végjátékban segíthet majd nektek. Legyetek pontosak; legkésőbb 19:15-re érkezzetek meg, hogy félkor elkezdhessük a tájékoztatót. 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk e-mailben, a hok.szte.btk@gmail.com címen, az üzenetetek tárgya pedig az legyen, hogy “Kalandornak jelentkezem”.  A jelentkezési határidő: 2018.05.13. (20:00 óra)
A következő állomások várnak rátok: A.PLATZ, Nyugi kert, Pivo, TIK park, BTK pince, SZTE-BTK HÖK

A Bölcsész Filmklub ajánlata (külön cikkben még jelentkezünk!)

A szerzőről