Pp kicsi 45
2019-01-16
Warcraft

A legjobb videójáték-adaptációk

Ezeket a számítógépes játékokból készült filmeket feltétlenül nézd meg, ha eddig kimaradtak!

Hollywood már jó ideje hajlik a közkedvelt számítógépes játékok felé, amit az egyre sokasodó megfilmesítések is bizonyítanak. Ezek között akadnak jól és rosszul sikerültek is. A következő ötöt érdemes megnézni

Assassin’s Creed

Az Ubisoft első saját gyártású filmje arról szól, hogy egy szervezet egy új technológia segítségével az embereket képes visszaküldeni egy őse testébe. Így a főszereplőt alakító Michael Fassbender „visszautazhat” a spanyol inkvizíció korába.

A kaptár

A játékot követően a film is nagy sikert aratott. Okkal. Ennek köszönhetően még nagyobb népszerűségre tett szert a „zombi témájú univerzum”. Ezen felül Milla Jovovich is jól hozta a főhős karakterét.

Hitman: A 47-es ügynök

A játék első adaptációja kevésbé sikerült jól, így sokan reménykedtek, hogy újragondolják, ami be is következett. A 47-es ügynök elődjénél már több dolgot és szereplőt vett át a játéksorozatból, de a főhőst megformáló Rupert Friend sokaknak ellenszenves.

Need for Speed

Egyértelműen ez a legismertebb versenyautós játék. A megfilmesítése jól is jött, ha már a Halálos iramban széria más irányba kanyarodott. Szerencsére itt az autókon és a versenyeken van a hangsúly.

Warcraft: A kezdetek

A Blizzard üdvöskéje az egyik legismertebb fantasy-játék. A mozivászonra alkotott képkockákban az emberek és az orkok világa nem fér meg egymás közt, és egy óriási harcban dől el fajuk fennmaradása.

 

Írta: Kiss Tamás

A szerzőről