Pp kicsi 45
2019-01-16
Girls in pjs

Tökéletes pizsamaparty egyetemistáknak

Mert mi mással is ünnepelhető meg jobban a frissen jött szabadság, mint egy jó kis csajos estével?

Ha már véget értek a vizsgaidőszaki megpróbáltatások, jöhet az ünneplés, és ez senkivel sem esik jobban, mint a legjobb barátnő(id)del. Íme néhány ötlet, ha még nem döntöttétek el, mi legyen az aznap esti program!

Filmmaraton
Kellékek: pár zacskó chips vagy popcorn, üdítők és a kedvenc filmjeitek, vagy azok, amiket már ezer éve meg akartok nézni, és indulhat a házimozi!

Karaoke-est
Tudjuk, hogy ti is odavagytok a ’70-80-as évek kultikus dalaiért, vagy a ’90-es évekbeli, igazi trashekért- hát akkor hadd szóljanak! Elő a laptoppal, a nagy kedvencekkel és legfőképp, a csengő, tehetségkutatóba illő hangotokkal! Csak a szomszéd meg ne hallja… J

Szépségnap
A színes lakk-és rúzsgyűjtemények, a különböző tusok, szemceruzák és pakolások mind az este fontos és elengedhetetlen részét képezik. A mini szépségszalonotokhoz rajtuk és rajtatok, na meg némi aláfestő zenén kívül nem is kell más. Csak dőljetek hátra és élvezzétek, hogy a kozmetikusotok ezúttal „házhoz jött”.

A nagy traccsparti
Ha nem vágytok semmi „extrára”, viszont bőven van miről beszélgetnetek. Egy kis rágcsálnivalóval és a kedvenc italotokkal, na meg a rengeteg vicces vagy könnyfakasztó sztorival együtt indulhat a hajnalig tartó múltidézés.

Főzőcske
Elsőre talán furán hangzik,de higgyétek el, az egyik legjobb buli, ha a barátnőkkel közösen csináltok például vacsit. Miközben beszélgettek és mondjuk tésztát szaggattok, a konyhai bakikon is rengeteget lehet nevetni, amiket biztos, hogy még évek múlva is mosolyogva emlegettek majd.

 

Írta: Holecska Tünde

A szerzőről