Pp kicsi 45
2019-01-16
11225387 0785e586d2433114b55086cda7d54627 x

Sorozatok, amiket titokban nézünk

Tudom mit néztél tavaly nyáron!

Meg idén télen is. Vannak sorozatok, realityk, amiket nem szívesen vallunk be, hogy nézünk, de valamiért mégis vonz minket. Én az ilyeneket csak agykikapcsoló sorozatoknak hívom, mások agypusztítónak. Szerinted egy berúgás vagy egy rész az ilyenek közül öl meg több agysejtet? Mondjuk a berúgás tuti kellemesebb.

1) Éjjel-nappal Budapest

Méltón kapta az első helyet, hiszen a központi ciklikus elemek a veszekedés (visítozás olykor), a verekedés, na meg a herpeszterjesztés, avagy a mindenki mindenkivel effektus. Én néha csak ülök, és nem értem miért kínzom magam evvel a műsorral. Mazochizmus.

2) Való Világ

Most képzeld el, ha tényleg ilyen lenne a való világ… Még szerencse, hogy ez csak egy megkonstruált műsor. Mondjuk minden az emberek megválasztásán dől el, és nyilván nem a konszolidált viselkedés a fő kritérium. És bizony el is érik a nézettséget.

3) Latin szappanoperák

Hosé Armando és Huanita de la Vera ármányokkal, csalódásokkal és lángoló szerelemmel teli kalandjaiból tuti, hogy te is láttál néhány részt. És az is tuti, hogy látónak érezheted magad közben, hiszen valahogy mindig ugyanaz a történet icipicit más keretben. De látod, már saját csatornát kaptak ezek a műsorok, pedig valahogy senki sem nézi őket. Gyanús dolgok ezek.

4) Anikó Show

Na jó, ezen néha jókat lehet röhögni, de azért inkább ez is olyan, mintha egy párhuzamos univerzumban zajlana, amibe sose akarsz bekerülni. Sokan támadják, hogy színészkednek csak az emberek, de ugyan, ilyen jól nem tudnák eljátszani, valljuk be.

5) Jóban Rosszban

Én bevallom ezt nagyon sokáig néztem, és egy ideig szerintem tök jó kis sorozat volt. Viszont a legnagyobb baj már vele, hogy egyre irracionálisabb sztorikkal tűzdelik tele. Engem pl. a robbantós sztorival vesztettek el.

6) Barátok Közt

Pénz és sárm, mi? Szerintem ezek közül ez a legkevésbé gáz azért. Ahhoz képest, hogy 20 éve rendületlenül fut, valahogy mindig ki tudnak találni egész jó kis sztorikat. De azért nem szívesen valljuk be, ha rendszeresen követjük, nem igaz?

7) Amerikai realityk

Ezek közül nekem a nagy kedvenc, amikor amerikai kövér emberek, akik mekis kaján élnek, egyszerűen nem értik meg, hogy mi a fenéért nem tudnak lefogyni. Én is hiába töröm a fejem, egyszerűen nem tudok rájönni. Mondjuk a megannyi randis műsorok, takarítósok, topmodellesek, és még sorolhatnám hajnalig sem sokkal jobbak. Mondjuk ezekkel a műsorokkal le lehetne csökkenti az Amerikába vándorlók számát.

8) A régi idők nagy kedvencei

Egy perces néma csend a Győzike, Mónika, és Balázs show, valamint a A Nagy Ő emelkedett stílusú momentumaiért, amikből megtanulhattuk értékelni a saját egyszerű kis életünket.

A pornó nincs közte, úgyhogy valld be nyugodtan!

Na, melyikhez kaptál kedvet?

 

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről