Pp kicsi 45
2019-01-16
2495 d007 00400r crop

A legjobban várt filmfolytatások 2018-ban

Irány a moziba be!

Vannak filmek, amelyeknek a folytatásait nagyon várjuk, aztán csalódunk bennük, mert az első részt mérföldekkel jobban sikerült kivitelezni. Lássuk mely filmfolytatások próbálják meg megcáfolni ezt. A legrosszabb esetben is legalább lesz mit szidni utána!

 

1. Ha mersz utána egyedül aludni…

A mozikban már vetítik a nagysikerű Insidious negyedik részét. Az utolsó kulcs-ban a főszereplő, Elise visszatér abba a házba, amelyben gyermekkorát töltötte, és olyan démonokkal találja magát szembe, akikre nincs felkészülve. Ha érdekelnek benneteket a múlt sötét árnyai, akkor ez a ti filmetek lesz.

Bemutató: január 4.

2. A szuperhősök újra bevetésen

Tavaszra várjuk a Bosszúállók-filmek harmadik részét, a Végtelen háborút. Minden korábbinál nagyobb fenyegetés, új veszedelmek és minden, ami kell. A filmeben rengeteg sztár játszik, már csak ezért is érdemes befizetni rá.

Bemutató: április 26.

3. Az akciófilmek rajongói számára

A Mission: Impossible immáron hatodik részét nézhetjük meg a moziban idén nyáron. Tom Cruise balesetet szenvedett a forgatáson, de pánikra semmi ok, már felépült. Érdemes lesz megnézni a filmet ha már a vérét adta érte a főszereplő.

Bemutató: augusztus 2.

4. Terítéken az erotika

A nagysikerű könyvtrilógia filmesített változata sokaknak nem jött be. Azoknak, akiknek mégis elnyerte tetszését a filmadaptáció első két része, februárban megnézheti a harmadikat is. A szabadság ötven árnyalatában a múlt árnyai sötétségbe boríthatják a fiatal pár életét...

Bemutató: február 8.

5. A musicalre vágyóknak

2008-ban mutatták be Mamma Mia első részét, és tíz év után itt a folytatás. Akik szeretik az Abbát és a jó színészeket, azoknak mindenképp ajánlom. Nem mellesleg Pierce Brosnant énekelni hallani, na az megér még egy misét.

Bemutató: július 20.

6. A fantasy világában élőknek

A Legendás állatok és megfigyelésük második részére ugyan még várni kell több mint fél évet, de kárpótoljon mindenkit az, hogy a második részben, a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteiben az elbűvölő Eddie Redmayne mellett Johnny Depp és Jude Law erősítik a színészgárdát, és ezzel remélhetőleg a bevételt is.

Bemutató: november 15.

7. Ha csíped a hazait

A magyar filmek egyik kiemelkedő darabja a Valami Amerika. A harmadik részben a már megszokott főszereplők, Pindroch Csaba, Szabó Győző és Hujber Ferenc ismét belebotlanak Alexba, és összetűzésbe keverednek a maffiával.

Bemutató: február 15.

8. Az örök gyerekeknek

A Disney és a Pixar legújabb animációs filmje, a Hihetetlen család második része idén nyáron kerül a mozikba. Könnyed kikapcsolódást nyújthat mindenki számára, akik szeretik a kisbabákat, hiszen a főszereplőnek ezúttal a legnagyobb kihívással kell szembenéznie: az apasággal.

Bemutató: július 19.

9. A sci-fi és a kalandfilmek kedvelőinek

Azoknak, akik rajongói a 3D-s filmeknek, ajánlom a Jurassic World: Bukott királyság filmet, amit az effektek miatt érdemesbb lesz moziban megnézni.

Bemutató: június 7.

Melyikre veszed meg a jegyet?

 

 

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről