Pp kicsi 45
2019-01-16
Black lighting resurrection fb

2018 legjobban várt sorozatai

Idén is lesz mit nézni. Íme, néhány ajánlat!

Sokunkkal előfordul, hogy befejeztük az adott sorozatot, és fogalmunk sincs, hogy melyik legyen a következő. Ilyenkor hallgatunk a barátainkra vagy végignézzük a hatalmas listát, és rákattintunk arra, amelyik szimpatikus. Ha a választott mégse fog meg, akkor keresünk tovább. Íme öt olyan sorozat, amelybe érdemes belefogni:

Black Lighting

New Orleansban van egy iskolaigazgató, aki egykor szuperhős volt, ám a várost fenyegető bandának köszönhetően kénytelen újra elővenni egykori álruháját. Vajon mi sül ki ebből?

Castle Rock

A fiktív kisvárosban játszódó történet Stephen King nagysikerű regényének megfilmesítése. Az teszi még érdekesebbé, hogy több művének a szálai is összefutnak a sorozatban.

Cloak & Dagger

Egy újabb Marvel-sorozat, amely ígéretesnek tűnik. Két fiatal egyszer csak felfedezi különleges képességét. Megtanulják uralni az erejüket, ismerkednek, közben ráébrednek az egymás iránti érzéseikre, és együtt veszik fel a harcot a gonosszal.

Life Sentence

Kiderül, hogy Stella rákos, és meg vannak számlálva a napjai. Ezt követően úgy él, hogy bármelyik napja lehet az utolsó. Egyszer csak közlik vele, hogy meggyógyult, így át kell értékelnie az eddigi cselekedeteit.

Runaways

A történet központjában lévő hat kamasz rájön, hogy a szüleik mások, mint ahogy eddig tudták. Nyomozni kezdenek, mely következtében félelmetes titokra derül fény, ami rájuk is hatással lesz.

 

Írta: Kiss Tamás

A szerzőről