Pp kicsi 45
2019-01-17
New years eve

Így ronthatod el az újévi bulit

Kinek nincs vállalhatatlan szilveszterezése?

Sokan várják izgatottan az év legnagyobb buliját, ami miatt olykor rá is görcsölnek az emberek. Ráadásul átlagban több alkoholt fogyasztunk, mint más bulikban. Nos, ezek miatt gyakran nem úgy sül el az adott buli, mint ahogy vártuk. De persze majd pár hét, hónap, év múlva vicces lesz rá visszagondolni.

Nézzük meg hogyan alakulhat a vártnál kellemetlenebbül a szilveszteri buli!

1) Jobb kint, mint bent?

Nem gáz az, ha néhanapján nem bírja a gyomrod az alkoholt, és kb. egyből vissza is köszön, de ha tudod, hogy erre hajlamosabb vagy, akkor csak csínján az alkohollal. Ha régen ittál már, akkor is ugyanez a helyzet, gyorsabban megfog, és könnyebben vissza is köszön. Senkinek sem jó, ha avval telik el a szilveszter este, hogy egymás haját fogjátok a vécében. A rosszabbik eset pedig az, ha nem is sikerül eljutni a mosdóig.

2) Gyere ki a hóra!

A másik kellemetlen eset, ha az alkoholtól agresszív leszel. Ez mondjuk jobb, ha sosem csúszik be semmilyen buliban. Az sem az igazi újévi buli, ha a kidobókkal kell veszekedni, ráadásul, ha kitették a szűrötöket, akkor ennyi, a buli meghalt. Szóval ne tessék beleköti a jónépbe, és ha belétek kötnek, akkor pedig inkább engedjétek el, nem érdemes belemenni a játékba. Ja, és srácok, egy csajért sem menő verekedni.

 3) Ha sok a gond…

Ne, ne legyünk party breakerek! Sok az ember, nincs levegő, rossz a zene? Ne panaszkodjunk, ne vágjuk be a durcit, az senkinek sem jó. Vagy maradjunk otthon, ha tényleg semmi kedvünk sincs az estéhez, vagy ha már elmentünk bulizni, akkor érezzük is jól magunkat. Erre az esetre a fő tanácsom az, hogy igyunk! Egy idő után már mindegy lesz, hogy milyen a zene és az emberek. Jó trükk amúgy, csak könnyen meg lehet csúszni, és átesni a ló túloldalára, én tudom.

4) Párkeresés mindenáron

Éjfélkor te is meg akarsz csókolni valakit? Hülye hagyomány. Inkább csókolgasd az üveg száját! Na, de komolyan, szerintem nem a szilveszteri buli a legalkalmasabb a csajozásra/pasizásra, inkább töltsd a haverokkal az estét. Lesz még elég buli, ahol zsákmány körútra indulhatsz. Ráadásul a szilveszteri csajozás kicsit olyan, mint valentin napon keresni az elkeseredett szingliket.

5) Ha éjfélt üt az óra…

Ne locsold szét a pezsgőt! Először is, inkább idd meg, többet ér. Másodszor pedig, nem hiszem, hogy értékelni fogják a körülötted levő emberek, főleg a lányok. Ráadásul a szétfolyt sminkű hölgyek közt te is inkább egy halloweeni buliban fogod érezni magad.

6) Ha megcsusszan a tűsarok

Az újévi buli általában egy kifejezetten kiöltözős este, és a lányok nem szívesen engedik el a 10+ centis platformos tűsarkút. Viszont vigyázni kell az ilyen cipőkkel, főleg, ha még jeges is az út. Lehet, hogy ittasan nem annyira érezzük a fájdalmat, de a másnap így még keményebb lesz. Az egyik barátnőm egy téli buliban odafele elesett, a buli elején haza is ment, másnap pedig begipszelték a lábát. Én mondjuk mindig képes vagyok elesni, de a horzsolásokon kívül eddig nem lett nagyobb bajom, így pedig elég vicces szokott lenni a körülöttem lévőknek, akkor még nekem is.

Ne feledjétek, a hagyomány szerint olyan lesz az éved, mint a szilveszter napja, úgyhogy csak óvatosan!

 

Írta: Tikvicki Dóra

A szerzőről