Pp kicsi 45
2019-01-17
Sleeping student

Lusta egyetemisták különös szokásai

Ilyen nincs, de mégis van! És tényleg!

A felsőoktatásban tanulók könnyen elkényelmesednek, olyannyira, hogy az már meghökkenti a kívülálló környezetet. Képesek sokszor bonyolultabb módon elvégezni az adott tevékenységet, csakhogy kikerüljék a nehezebbnek hitt utat. Összegyűjtöttük az öt leggyakoribb valós (!) példát, amelyekkel a legtöbben már minden bizonnyal találkoztunk, illetve folyamatosan találkozhatunk.

 • A ruhákat összehajtogatás helyett csak szimplán behajigálják a szekrénybe. Ha valami lecsúszik vagy kiesik, azt vissza lehet dobni, különböző módon összegyűrve, többször is.
   
 • Tele van a hűtő jobbnál jobb alapanyagokkal, kinek van kedve húsz percre felállni a laptop elől és összeütni valamit, amikor bármikor lehet rendelni pizzát, és egy órán belül meg is érkezik?!
   
 • Az adott étel evésére vagy szeletelésére alkalmatlan evőeszközzel szerencsétlenkednek, mert nincs kedvük elmosni, rosszabbik esetben azt sem tudják, hogy hol lehet.
   
 • Messengeren írnak a szomszéd szobában lakó csoporttársnak/havernak. Ha nem reagálnak, ahelyett, hogy átmennének, inkább a falon kopognak nekik. Ha ezt követően sem érkezik válasz, akkor felhívják az illetőt.
   
 • A lábaikkal próbálják meg felvenni az elejtett holmijukat. Ez sokszor jóval több időbe és energiába telik, mint lehajolni érte.  Írta: Kiss Tamás

A szerzőről