Pp kicsi 45
2018-05-23
%c3%adgy ne szedj fel egy l%c3%a1nyt

Így ne szedj fel egy lányt

Tippek lányoktól fiúknak.

Nem megy a csajozás? Itt van pár tipp egy csajtól, pasiknak!  

1. Tapistop

Hajt a véred, és rögtön feltérképeznéd a hölgy domborműveit? Ne tedd! Legalább ne úgy menj oda hozzá, hogy az arcát alig láttad, de már tudod, hogy milyen gömbölyű a feneke. Ha benne van a játékban, akkor hajrá, de azért várd meg, hogy kiderüljön, ő mit szeretne, különben lehet fájni fog az a pofon, mármint... jobb esetben csak pofon.

2. Szuperlatívuszok

Hölgyeim, hányan hallottátok már, hogy ti vagytok a legszebb lányok a buliban? Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy nem nézett szét eléggé.  Nem tudom mások hogy vannak vele, de ezeket én ki nem állhatom. Oké, hogy a barátodnak te vagy a legszebb lány, de egy olyan fiúnak, akivel három szót sem beszéltél, nem valószínű. Szóval fiúk, ezt ne, snassz. Ha meg akarod dicsérni, szerintem a legjobb, ha célzottan bókolsz, legalábbis nekem azok esnek a legjobban. Persze nem olyasmire gondolok, hogy például szép az új 2017-es Michael Kors táskája, mert az már gyanús.

3. A mindent eldöntő kérdés

Úgy látod, hogy minden simán megy, bejön a csaj, és te is neki? Na, akkor ne kérdezd meg, hogy megcsókolhatod-e. Tőlem, ha ezt megkérdezik, tuti nemleges választ adok, még akkor is, ha tetszik a fiú. Inkább figyeljétek a jeleket, maximum elhúzza fejét, de sose kérdezzétek meg, hogy szabad-e.

4. Bátorság, fiúk

El tudom képzelni milyen nehéz lehet odamenni a kiszemelt hölgyhöz, de vegyetek erőt magatokon! Nem egyszer fordult velem elő olyan, hogy az adott fiú barátja vagy barátnője (remélhetőleg haverféle) jött oda, hogy táncolok-e a barátjával, vagy, hogy tetszem neki. Volt, hogy megesett rajta a szívem, de azért nem a legjobb első benyomás volt. Ja, és sosem lett folytatása a dolognak.

5. A megfelelő pillanat

Ha tényleg egy bizonyos lány tetszik, figyeljetek oda, hogy mikor szólítjátok le. Én például utálom, ha koncert közben jönnek oda, vagy amikor kemény csajbuli van. Jó időpont például az, amikor a zenekar hangol, vagy koncert után, buliban pedig, amikor egyedül van, esetleg a pultnál. Ha a női mosdónál szeretnél akcióba lépni, inkább akkor tedd, mikor kifelé jön.

6. Nő minden áron

Mindenképpen kell egy nő az est végére? Ha virágról virágra repülsz, nem biztos, hogy össze fog jönni. Én biztosan lepattintanám azt a fiút, aki előttem a fél helynek bemutatkozott. Arról pedig ne is beszéljük, ha egy baráti társaságot szemeltél ki, él még a barátnői szolidaritás.

7. Szép dolog az őszinteség, de…

A következő eset megtörtént: egy koncerten sétáltam el, majd egy fiú leszólított, hogy „de szép hajad van, úgy beleélveznék”. Khm. Na, ilyet ne, semmiképp, soha! Akármit is akarsz, tálald legalább szépen a dolgokat. Bár, ilyet ne akarj!

8. Tiszta lapok

Igen, szépen kell tálalni, de azért nyílt lapokkal kell játszani. Ha egyéjszakás kapcsolatot akarsz, add a lány tudtára, senkinek sem jó, ha másra gondol a két fél. Nem túl korrekt, ha előadod a hősszerelmest, reggel meg már a neve sem érdekel.

Hajrá, fiúk, én szurkolok!

 

Írta: Tikvicki Dóra

 

A szerzőről