Pp kicsi 45
2018-05-23
5 dolog ami bej%c3%b6n a pasiknak

Öt dolog, ami bejön a pasiknak

Figyelem lányok, titkok és trükkök következnek!

Persze, persze, ízlések és pofonok, de azért érdekes lehet, hogy az én tapasztalataim mit mutatnak.

1. Csak természetesen!

Elsősorban a sminkre gondolok. Bizony, nem találkoztam még olyan fiúval, aki nem örült volna annak, hogy nem sminkelek, de még csak semleges hatást sem váltott ki soha. Sokaktól hallottam azt is, hogy a műköröm sem a kedvencük, főleg nem a méteres karmok. Úgyhogy lányok tessék minél természetesebbnek lenni, én úgy vagyok vele, hogy akinek nem tetszem smink nélkül, annak nem kell, hogy tetszek sminkben sem! Ráadásul a fiúk nem szeretnének más lány mellett ébredni reggel, amikor már lemostad a sminket. Ha ragaszkodsz a festékhez, akkor csak szolidan!

2. Gyere, őrült!

A pasik általában szeretik, ha lehet egy lánnyal hülyülni, és nem vesz mindent véresen komolyan. Sok fiú szereti, ha a barátnője egyben a haverja is, bár, volt olyan is, aki pont emiatt volt kiakadva, hogy ne viselkedjek már úgy, mint egy haver. Egy kis bolondság viszont amúgy sem árt meg senkinek, én mindig azt mondom, hogy sosem akarok felnőni. Ráadásul így nem leszel unalmas sem a párodnak, csak nehogy te und meg őt!

3. Humor

A legtöbb lány a vicces fiúkat szereti, de ez fordítva is igaz. Ha van a lánynak egy kis humora, azt a fiúk nagyon szokták ám értékelni. Főleg, ha hasonló stílusban nyomjátok, az aztán jó kombináció! A csipkelődést viszont az érzékenyebb lelkűek nem mindig értékelik. De hát nem passzol mindenki össze.

4. Hadd főzzek ma magamnak!

Na, a feminizmus kedvelői ne szisszenjenek fel, de bizony ezt is nagyon szokták értékelni. A legtöbb fiú szereti a gyomrát, így igen könnyen meg lehet őket fogni egy jól elkészített ebéddel vagy vacsorával. Nem kell éjjel-nappal a konyhában lenned, de ha már csak néhány ételt jól el tudsz készíteni, már azzal nyert ügyed lehet. Meg amúgy is tök hasznos, ha tudsz magadnak finomakat és egészségeseket főzni.

5. Ha tudod, hogy mit akarsz!

Általában szimpatikus a férfiaknak, ha vannak céljaid, és igyekszel az önálló egzisztencia megteremtésére, akinek pedig nem, az nekem sem szimpatikus. Az mindig jó, ha tudod, hogy mit szeretsz, miben vagy jó, és mit szeretnél elérni az életben. Persze túlzásba lehet ezt is vinni, az már átfordul a ló túloldalára, de cél mindig kell, hogy legyen. Ha a tudatos vagy saját magaddal, azt is értékelik. Arra gondolok, ha figyelsz a táplálkozásra, a külsődre, sportolsz ésatöbbi.

Mint említettem ízlések és pofonok, de nálam a tapasztalat azt mutatja, hogy ezekkel a tulajdonságokkal egyik fiúnak sem lesz problémája.

 

Írta: Tikvicki Dóra

 

A szerzőről