Pp kicsi 45
2019-03-26
54303 ppl

Ezt nézd! - Heti premierfilmek

Csütörtöktől a mozikban

Csodálatos Boccaccio /Maraviglioso Boccaccio/

olasz-francia történelmi dráma, 120 perc

A 14. század középen Pestis tizedeli Firenze lakosságát. A néhány egészséges itáliai lakos rettegésben él. Hét fiatal lány és három fiú úgy dönt, a járvány elől vidékre menekülnek. Ott, hogy feledtessék halandóságukat és azzal járó félelmüket, különböző történeteket mesélnek egymásnak. De akármennyire is különbözőek a mesék, egy dolog közös bennük: mindegyik a szerelemről szól.

Démonok között 2. /The Conjuring 2/

amerikai horror, 134 perc

A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson és Vera Farmiga) valós, lejegyzett esetei között az egyik legmeghökkentőbb a Démonok között második részének története. James Wan filmjében a páros ismét egy bajba került családon segít, és egy ártó szellemek járta házat szeretne megtisztítani.

Izzie nyomában /Izzie's Way Home/

amerikai animációs film, 78 perc

Izzie, aki ezidáig kényelmes életét élte egy jacht akváriumában, hirtelen a végtelen óceánban találja magát, ahol kalandhegyek várnak rá. Titkon ebben is reménykedett egész életében, de most megtudjuk, hogy vajon mennyire örül a hirtelen jött valóra vált álomnak?

Szemfényvesztők 2. /Now You See Me 2/

amerikai akciófilm, 130 perc

A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét. De vajon hogy jön a képbe Daniel Radcliffe???

A szerzőről