Pp kicsi 45
2019-04-21
Kung fu panda 3 2016 full movie watch online download hd

Le ne maradj!

Az SZTE EHÖK Kulturális és Szabadidő Bizottsága ezen a héten sem tétlenkedik. Lássuk, mi vár ránk erre a hétre!

Hétfőn az SZTE EHÖK Egyetemi Póker Bajnokság JGYPK-s fordulójához érkezünk. A többihez hasonlóan a JATE Klub kistermében 19:30-as kezdődik a program. Minden fordulóból 3 fő jut tovább, akik a május 2-án tartandó döntőn mérettetnek mega fődíjért, amely egy LCD TV. Jelentkezni ide csak a kari hallgatók tudnak az rkb@ehok.u-szeged.hu címen, feltüntetve, hogy a JGYPK-s fordulóra jelentkeznek.

Szintén hétfőn az "Ismerd meg Szegedet!" rendezvénysorozat keretén belül a Vadasparkba is ellátogathattok. Velünk kedvezményes áron 500 Ft-ért jöhettek be 15:30-kor. Jelentkezés a megszokott rkb@ehok.u-szeged.hu honlapon lehetséges Vadaspark jeligével.

Kedden az SZTE EHÖK Sörkóstolóval most a Malátában próbálhatjátok ki az ízeket. A borklubhoz hasonlóan 5x1dl-t lehet megkóstolni. A program este 20:00-kor kezdődik. Jelentkezni az rkb@ehok.u-szeged.hu e-mail címen tudtok Sörkóstoló jeligével. A részvételi díj: 1000 Ft

Illetve kivételesen kedden lesz a moziest is,ezúttal a Belvárosi moziban a Kung Fu Panda 3. részét láthatjátok. A kedvezményes jegy: 500 Ft. Ehhez regisztráljatok és jelentkezzetek a www.kultura.sztehap.hu oldalon! Kedvezményes jegyátvétel 18:30-20:00 között van a helyszínen. A programhoz nem feltétlenül szükséges egyetemistának lenni, bárki jöhet – ez esetben nem kell regisztrálni és a www.belvarosimozi.hu honlapon feltüntetett árak érvényesek. A filmet szinkronosan vetítik.


SzerdánTopTours Kupa Csocsó Bajnoksággal jelentkezik. Részvételi díj: nincs. A Kupa győztese egy 2 fős úttal lesz gazdagabb a TOP Tours Utazási Iroda felajánlásából. A rendezvény helyszíne: Zápor József Kávézója. Jelentkezni az rkb@ehok.u-szeged.hu e-mail címen lehet. 20:00-tól indul a csocsó! 

Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! :-)

 

A szerzőről