Pp kicsi 45
2019-04-21
Michelle single 31616 620x413

Michelle Obama tudja mit akar!

Kedvenc hallgatói rádiónkat ezen a héten is érdemes lesz hallgatni.

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek. 

Hétfőn délután 4-től indul a Mjuzik a legfrissebb zenei hírekkel, mint hogy Michelle Obama maga mellé gyűjtött igazi nagy hangokat, így együtt énekel többek között Kelly Clarksonnal, Missy Elliottal, Kelly Rowlanddel és Zendayával. Aztán 6-tól a NeszeSZER és a csajos témák veszik át a főszerepet: a szingliség örömeiről és árnyoldalairól, vicces és elbénázott randikról, társkeresésről fogunk beszélgetni. Majd a nap zárásaként 8 óra után a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

„A”-héten a SZTE-si keddenként vár benneteket délután 2 órától. Ez alkalommal a szegedi sporthírekre fókuszálunk. Szó esik majd a PICK Szeged Kiel elleni összecsapásáról, a SZEDEÁK kosárlabda meccséről, az NB3-mas SZEOL SC felfutásáról és az SZTE EHÖK SE hétfői találkozójáról is. 4-től a közelgő Batman Superman ellen című várva várt film kerül majd előtérbe a Mozigépészben.

Szerdán déltől a Szabad ötletek elmerül a moziba vetett költészetben és a művészfilmek világában, továbbá téma lesz még a Saul fia című film mögöttes tartalma és jelentéskörei is. Este 8-tól a PartyPontyban a programajánló után azt latolgatjuk, hogy vajon miért lóg Macklemore falán egy festmény Justin Bieberről meztelenül, ráadásul amerikai palacsintával és juharsziruppal…

Pénteken 4-től ismét SZTE-si, ahol a sportvilág aktuális történéseivel fogunk foglalkozni. Végül este 6-tól pörög a 40SZER, a heti slágerlista!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

 

Fotó: www.celebuzz.com

A szerzőről