Pp kicsi 45
2019-04-21
Cqzx0xgucaaz6gi

Meztelen Justin Bieber lóg Macklemore falán

Egyetlen és megismételhetetlen hallgatói rádiónk ezen a héten sem okoz csalódást.

Reméljük mindenki kipihente… akarom mondani „kihazafiskodta” magát, hiszen a hosszú hétvége után, a hét második felében is várnak a Szegedi Egyetemi Rádió műsorai és a hallgatókat érintő és szórakoztató témák.

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek. 

Szerdán déltől a Szabad ötletek elmerül a moziba vetett költészetben és a művészfilmek világában, továbbá téma lesz még a Saul fia című film mögöttes tartalma és jelentéskörei is. Délután 4-től a SZTE-siben szó esik majd Forma 1-ről, lesz Bajnokok Ligája  és persze Szegedi Hírek, mint a SZEDEÁK-Szolnok meccs, a PICK Szeged csurgói vendégjátéka, a vízilabdásaink szombati győzelme a Vasas ellen és az SZTE EHÖK SE nyíregyházi mérkőzése. Este 8-tól a PartyPontyban a programajánló után azt latolgatjuk, hogy vajon miért lóg Macklemore falán egy festmény Justin Bieberről meztelenül, ráadásul amerikai palacsintával és juharsziruppal…

Csütörtökön délután 2-kor rajtol a SZTE-reo, ahol a legfontosabb aktuális felsőoktatási témák kerülnek elő: interjút készítünk Ormándi Katalinnal a JGYPK HÖK működéséről, megvitatjuk a pedagógustüntetés okait és pillanatnyi eredményét. Lazább témákkal robogunk tovább, mint a bűnmegelőzés kurzus, amely mostantól megtalálható lesz a Szegedi Tudományegyetemen felvehető órák között, továbbá megosztunk veletek egy jópofa sztorit a postásról és a friss diplomáról.

Pénteken 4-től ismét SZTE-si, ahol főleg az NBA, továbbá a magyar kosárlabda bajnokság és a SZEDEÁK témáit feszegetjük. Végül este 6-tól indul a 40SZER, a heti slágerlista!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

Fotó:  https://pbs.twimg.com

A szerzőről