Pp kicsi 45
2019-04-21
82954 686171 1000x700

Ezen a héten is hallgassátok a SZERt!

SZERencsére itt van nekünk a második félévben is SZERetett egyetemi rádiónk.

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek. 

Hétfőn este 6-tól a NeszeSZER és a csajos témák veszik át a főszerepet: a szingliség örömeiről és árnyoldalairól, vicces és elbénázott randikról, társkeresésről fogunk beszélgetni. Majd a nap zárásaként 8 óra után a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

„A”-héten a SZTE-si keddenként vár benneteket délután 2 órától. Ez alkalommal a szegedi sporthíreken belül szó esik majd a PICK Szegedről, a SZEDEÁK kosárlabda meccséről és az SZTE EHÖK SE futsal csapatáról is. Emellett a Kézilabda és a Foci BL lesznek terítéken, előrevetítjük a nemsokára induló Forma 1-et is.

Szerdán déltől a Szabad ötletek elmerül a moziba vetett költészetben és a művészfilmek világában, továbbá téma lesz még a Saul fia című film mögöttes tartalma és jelentéskörei is. Este 8-tól a PartyPontyban a programajánló után az angol királyi család legújabb botrányhősét vesszük elő valamint kommentvadászat is lesz.

Csütörtökön délután 2-kor rajtol a SZTE-reo, ahol a legfontosabb aktuális felsőoktatási témák kerülnek elő: interjút készítünk Ormándi Katalinnal a JGYPK HÖK működéséről, megvitatjuk a pedagógustüntetés okait és pillanatnyi eredményét. Lazább témákkal robogunk tovább, mint a bűnmegelőzés kurzus, amely mostantól megtalálható lesz a Szegedi Tudományegyetemen felvehető órák között, továbbá megosztunk veletek egy jópofa sztorit a postásról és a friss diplomáról.

Pénteken 4-től ismét SZTE-si, ahol főleg a foci és a BL, valamint az NBA eredmények lesz a téma. Végül este 6-tól indul a 40SZER, a heti slágerlista!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

 

Fotó: www.cosmopolitan.hu

A szerzőről