Pp kicsi 45
2019-04-21
Post%c3%a1s

Ne hajtsd össze!...

A második félévben sem maradunk kedvenc egyetemi rádiónk nélkül. :-)

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek. 

Hétfőn 4 órától a Mjuzikban szó esik arról, hogy az Icona Pop készen áll a visszatérésre, fény derül Justin Bieber egy régi-új dalára és 2015 legjobb lemezlovasait is felderítjük. Este 6-tól a NeszeSZER és a csajos témák veszik át a főszerepet: beszélgetünk a helyes táplálkozásról, egészséges életmódról, a mozgás szerepéről, továbbá a testépítésről is. Végül 8 óra után a nap zárásaként a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

Kedden 4-kor kezdődik a Gamer, amelyből megtudhatjátok, miért nem lesz igazi pénzből megvásárolható ingame cucc a The Divisionben és a májusban megjelenő Doom is szóba kerül.

Szerdán déltől a Szabad ötletek elmerül az underground zenei műfajokban, hogy mindezt összehozzuk a modern költészettel, majd az aktuális Slam Poetry versenyek kerülnek előtérbe és, hogy milyen eseményekre számíthatunk a közeljövőben Szegeden és Budapesten. Délután 4-től a SZTE-siben kézilabda bajnokok ligája és az SZTE EHÖK SE futsal csapata lesz a téma. Este 8-tól a PartyPonty a programajánló után jól odamondós, poénos beszólásokat kutat a sztárvilágból és facebook oldalakról.

Csütörtökön délután 2-kor rajtol a SZTE-reo, ahol a legfontosabb aktuális felsőoktatási témák kerülnek elő: interjút készítünk Ormándi Katalinnal a JGYPK HÖK működéséről, megvitatjuk a pedagógustüntetés okait és pillanatnyi eredményét. Lazább témákkal robogunk tovább, mint a bűnmegelőzés kurzus, amely mostantól megtalálható lesz a Szegedi Tudományegyetemen felvehető órák között, továbbá megosztunk veletek egy jópofa sztorit a postásról és a friss diplomáról. 4-től a Mozigépészben a híreken túl természetesen a hétvégi Oscarral foglalkozunk, emellett kritizáljuk a mitológiai látványfilmeket.

Pénteken 16-től ismét SZTE-si, ahol főleg a magyar kosárlabda bajnokság és a SZEDEÁK témáit feszegetjük. Végül este 6-tól indul a 40SZER, a heti slágerlista!

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-)

A szerzőről