Pp kicsi 45
2019-04-21
Super mario design  dyn  shareimg

Retro játékfejlesztő kurzus az SZTE-n? Igen!

SZERencsére ebben a félévben sem maradunk kedvenc egyetemi rádiónk nélkül. :-)

Reggelenként 10:30-tól az ÉlénkítőSZERrel ébredezhettek. 

Hétfőn este 6-tól a NeszeSZER és a csajos témák veszik át a főszerepet: érkezik hozzánk a molett hölgyek Miss Universe-e, a Miss Curvy Hungary Szépségverseny főszervezője, interjúalanyunk lesz továbbá a verseny egyik résztvevője is, aki a Dundi angyal blog szerzője is egyben. Továbbá többek között hatalmas divatbakikról beszélgetünk. Hallottatok már például az új őrületről, a szőrkörömről?... Most hallhattok! Végül 8 óra után a nap zárásaként a Meet the Gangben Hagus lükteti az ütemet.

„A”-héten a SZTE-si keddenként vár benneteket délután 2 órától. Ez alkalommal az NBA-vel kapcsolatos hírek, a Pick Szeged és a Bajnokok Ligája mérkőzések lesznek terítéken elsősorban. 4-kor kezdődik a Gamer, ahol szó esik az SZTE-n induló retro játékfejlesztő kurzusról, kiderül, hogy mi lett az év játéka és sajnos nem sok jóra számíthatnak az Assassin's Creed rajongói…

Szerdán déltől a Szabad ötletek elmerül az underground zenei műfajokban, hogy mindezt összehozzuk a modern költészettel, majd a múlt heti Slam Poetry verseny kerül előtérbe és, hogy milyen eseményekre számíthatunk a közeljövőben Szegeden és Budapesten. Este 8-tól a PartyPonty a programajánló után jól odamondós, poénos beszólásokat kutat a sztárvilágból és facebook oldalakról.

Csütörtökön délután 2-kor rajtol a SZTE-reo, ahol a legfontosabb aktuális felsőoktatási témák kerülnek elő, mint a képzésekkel kapcsolatos a 2016/2017-es tanévtől életbe lépő változások, de bemutatunk egy egyetemi és egy attól független szegedi épületet is, és persze nem feledkezünk meg az érdekességekről sem! 4-től a Mozigépészben a híreken túl az Oscar-esélyes Spotlighttal és a Saul fia ellenfelével, a Mustanggal foglalkozunk.

Pénteken 4-től ismét SZTE-si, ahol főleg a foci és a BL lesz a téma. Végül este 6-tól indul a 40SZER, a heti slágerlista.

Tartsatok velünk ezen a héten is! :-) 

Fotó: prog.hu

A szerzőről