Pp kicsi 45
2019-04-21
010

A kikapcsolódás vizsgahéten is jár

Heti programajánló

Végeztél a vizsgáiddal, vagy csak szimplán kiszabadulnál a könyvhegyek szorításából? Szeged ezen a héten is számos izgalmas programot tartogat a szórakozni vágyó fiataloknak. Válogass az alábbi összeállításból!

Unod a tavalyi ruháidat? Vagy éppen csak túl sok van, a felét nem hordod és nem tudod mihez kezdj velük? Dobd fel egyszerűen a szobád! Hétfő délután 6-tól a Kézműves Műhelyen megtanulhatod, hogyan készíts rongyszőnyeget a nemkívánatos darabokból! 

Kedd este a Jazz Kocsma várja a zene iránt érdeklődőket egy UNDorgrUND Klub alkalmával, ahol "A Joy Divisiontől a Vaccines-ig, a Wire-től a dEUSig, az LCD Soundsystemtől Peaches-ig, magyarán bármi ilyesmi előfordulhat a legújabbaktól az örökbecsűkig.".

Szerdán a Magyar Kultúra Napját övezve vehettek rész néhány komolyann programon a Somogyi könyvtár szervezésében itt és itt is. Este 17:00 a Szent-Györgyi Albert Agóra csalogat egy különleges programal, A térzenétől a jazzig az Obsitos fúvószenekar, majd a Szegedi Deák Big Band koncertjeit takarja.  Éjszaka a Retro Klub a special eddition-nel várja a csajokat!

Amire mindenki nagyon készül, amit várva-várunk hetek óta, az csütörtökön végre elérkezik: irány a JATE, és indulhat a V.I.Z.I.T. - igaz, csak egy kis "elő"-zetes, de aki már mindenen túl van, máris kitombolhatja magát!

 Pénzeken a Tisza River Café vár benneteket a Pót Szilveszter - Örök Rockerek Klub bulira! A Rongy Kocsmában az INDIGÓ koncertezik, ha lemaradtál volna a vizitről, a Jate Klubban PénTrack, a Retro Klubban pedig Dirty RnB vár!

 

Ezek mellett folyamatosan mennek az előadások a Szegedi Nemzeti Színházban. Kis összeállításunkat itt olvashatod a darabokról. 

A héten látogatható szegedi kiállításokról pedig itt találsz részletes listát.

Jó szórakozást!

Foró: PartyPonty

A szerzőről