Pp kicsi 45
2019-04-21
Tikcafepult

Minden egy helyen: University Lounge

Fesztiválok, koncertek, kütyük – minden egy helyen a University Lounge-ban

Kíváncsi vagy a közelgő koncertekre, városi programokra? Már tervezed a jövő évi fesztiválszezont, és szeretnéd mihamarabb megkaparintani a jegyedet? Nincs időd kiszaladni az órák között SIM kártyát venni vagy egyszerűen új kütyüt keresel? A TIK kávézójában találod a University Lounge-ot, amely november végétől igyekszik egyszerűbbé tenni a hétköznapjaidat.

Biztosan Te is csodálkozva figyelted a Tanulmányi és Információs Központ kedvelt találkozóhelyén, a TIK Caféban megjelent vagány pultot és az onnan visszamosolygó segítőkész fiatalokat. Ha eddig nem volt merszed megkérdezni, miben nyújt Neked segítséget a november végén nyílt University Lounge, most mindenbe beavatunk.
A hallgatói élet legújabb helyszínén a hazai fesztiválélet legmenőbb rendezvényeire válthatod majd meg a jegyedet egy helyen, akár a két órád közötti rövid szünetben. A síszezon közeledtével ideje megvenni a jegyed Európa egyik legnagyobb sí, snowboard és zenei fesztiváljára, a februári Snowattack-re, ahol a kitűnő sportolási lehetőségek mellett együtt bulizhatsz a Punnany Massiffal és a Halott Pénzzel is. Tavasszal érkezik a nyári fesztiválok jegykínálata, kövesd velünk a legújabb híreket!
Mielőtt még a 2015-ös teendőiden gondolkoznál, azt is ki kell találnod, hogy milyen új kütyüvel lepd meg magad karácsonyra. Ha még nincs meg a kiválasztott, a Meex University Lounge-ban minden hónapban válogathatsz a legújabb okostelefonok közül, melyeket akár 10.000 forintos kedvezménnyel is megkaphatsz.
Ha pedig egyszerűen szeretnél kikapcsolódni és szórakozni egyet az órák és vizsgák között, gyere és Xboxozz velünk egy jót, vagy beszélgess el a Lounge-ban Téged váró fiatalokkal!
Felkészültél? Nyomj egy lájkot a Lounge vadiúj Facebook oldalán, hogy Te is időben értesülhess az hallgatói élet legjobb programjairól és legkedvezőbb ajánlatokról!

A szerzőről