Pp kicsi 45
2019-04-21
Ca b%c3%b6lcs%c5%91

Cultural Awareness

Gondoltál már rá, hogy külföldön szerezz tapasztalatot? Szeretnél egy felejthetetlen kalandban részt venni?

Gondoltál már rá, hogy külföldön szerezz tapasztalatot? Szeretnél egy felejthetetlen kalandban részt venni?

A Cultural Awareness egy önkéntes program egyetemistáknak, amely során külföldre utazhatnak, különféle projektek keretében. Ennek során új kultúrákkal, új emberekkel ismerkedhetnek meg, miközben hasznos munkát végeznek, és rengeteget fejlődhetnek. Például fejleszthetik kommunikációs és prezentációs képességeiket. Az önkéntes programok választéka igen széles. Dolgozhatnak óvodáknál, iskoláknál, non-profit szervezeteknél, ahol az ottani fiatalságot és magukat fejleszthetik. Angolul tarthatnak órákat, prezentációt készítenek a kultúránkról, programokat szervezhetnek a diákok számára.

A projekt keretein belül megszerzett tapasztalatot itthon széles körben lehet majd alkalmazni. Az új kultúrák megismerésével szélesedik a látókörük, új perspektívákból láthatják majd a világot. Pozitív hatással lehetnek az adott ország társadalmára azáltal, hogy a kultúránkat, szokásainkat ismertetik meg velük. Olyan közegben gyakorolhatják az idegen nyelveket, amire itthon nincs lehetőség, mivel kint egy nemzetközi csapat részeseként fognak dolgozni. E mellett, persze az utazásra és városnézésre is marad időd.

A projektben részt vehetsz, ha egyetemista vagy és még nem múltál el 30 éves, valamint, ha középfokú angol nyelvtudással rendelkezel.

Ha kedvet kaptál, és szeretnél részt venni a programban, a Feketesas utca 28. 2. emeleten tudsz tájékozódni a programokról, vagy látogass el az AIESEC Szeged honlapjára (szeged.aiesec.hu), illetve a program facebook oldalát (Cultural Experience Program) vagy jelentkezz az internship.aiesec.hu oldalon.

információk, elérhetőségek:

szeged.aiesec.hu: http://aiesec.hu/szeged/
Cultural Expereince Program: http://www.facebook.com/pages/Cultural-Experience-Program/214176938630252?ref=ts&fref=ts
internship.aiesec.hu: http://internship.aiesec.hu/

Egyéb kérdéssel fordulj Nagy Vivienhez a vivien1.nagy@aiesec.net e-mail címen.

fotó: aiesec.hu.

A szerzőről