Nap mint nap hallhatunk az internetes reklámozás folyamatos térhódításáról. Ezen weboldal üzemeltetői, mint az Internet napi használói, látjuk, mennyire hatékony reklámhordozó lett mára egy weboldalon megjelenő hirdetés. A klasszikus médiumokkal szemben Ön, vagy cége amellett, hogy az újságok, rádiók, vagy a televízió csatornák árainak töredékéért hirdethet, tökéletesen pozícionálhatja kampányát.

A partyponty.hu portált profiljából kifolyólag főként városunk, megyénk szórakozni járó fiataljai, a reklámokra oly fogékony 16-30 éves korosztály tagjai látogatják. Ezen közönség felé nyitunk Önöknek kommunikációs csatornát. Látogatóink nagy része ezeknek a buliknak aktív résztvevője is, így garantált a hirdetés célba jutása. Úgy hisszük, Önnek is fontos, hogy pénzét ne az ablakon dobja ki, ezért állítottunk fel egy átlátható hirdetési rendszert. A struktúra előnye, hogy Ön csak a megjelenített hirdetésekért fizet: szerverünk folyamatosan jegyzi az oldalletöltéseket, amit Ügyfelünk nyomon is követhet egy úgynevezett “admin-felület”segítségével.

Áttekintés

A PartyPonty.hu 2005 decemberében jött létre azzal a céllal, hogy Szegeden meghonosítsa a bulifotózást, ezen kívül, hogy a Dél-Alföldi régióból naprakész buliajánlóval lássa el a felhasználókat. A Partyponty.hu köré tudatosan épített közösségnek hála, látogatóink nem csupán a partik, események fényképeit tallózzák, hanem a Partyponty.hu segítségével tervezik/szervezik meg programjaikat, ugyanakkor 2011-től az aktuális híreket, érdekességeket is elolvashatják!

2009-re a PartyPonty.hu lett:
- A Dél-Alföldi régió leglátogatottabb kizárólag party- és eseményfotózással foglalkozó,
- Szeged legtöbb tartalommal rendelkező, legtöbb helyszínen (több mint 50 db) a legtöbb partit fotózó (100 db/hó), legtöbb képet készítő,
- A Dél-Alföldi régió szolgáltatásokban leggazdagabb, legszínesebb partysite-ja

Statisztikák

A PartyPonty.hu 2009-re elérte havi 700 esemény programajánlóba foglalását és ebből havi 100 party fotós bemutatását a szórakozóhelyek szinte teljes palettáján. Jelenleg több mint 50 helyszínnel állunk kapcsolatban.
A PartyPonty.hu hirdetési szempontból legfontosabb adatai (2013 eddig havi átlag):
- Oldalletöltések száma:3 200 000 db
- Egyedi látogatások száma: 85 000-110 000 fő
- Programajánló megtekintés száma:60 000 db
Forrás: Google analytic, webadit.hu

Látogatók,regisztrált tagok

Látogatóink több mint 90%-a a 16-30 év közötti korcsoportba tartozik. Látogatóinkról elmondhatjuk, hogy szeretnek szórakozni, társaságra nyitottak.
Méréseink szerint a látogatások átlagos hossza 15 perc, köszönhetően a portálon található tartalom és szolgáltatások széles skálájának.
Egy látogató átlagosan egy alkalommal 30 oldalt tekint meg.
Tehát a fentiekben taglalt fiatal célközönség rendszeresen, nagy számban keresi fel a portált és hosszú időt tölt el itt.

A szolgáltatások részletes leírása

Fejléc LeaderBoard Banner
Az oldal címsorába ágyazott 728*90 képpont nagyságú fekvő banner az elsődleges hirdetési felületünk. Jellemzően dinamikus reklám megjelenésére alkalmas, mely minden oldal fejlécében megjelenik. Megjelenik a nyitóoldalon, a cikkek oldalán, illetve kérés esetén a képnézegetőben is.

Álló Vertical Banner
Lehetőség van 120*240 képpontból álló,a képnézegető mindkét oldalán elhelyezhető.

Alsó Full Banner
A cikkek alatt megjelenő, 468*60 pixelméretű fekvő banner. Minden cikk alatt megjelenik, rotációs rendszerben.

Főoldali Program Banner
Lehetőség van a címlapon maximum 4 db esemény 350*100 képpontos kiemelt megjelenítésre.Ezek a címoldal legszembetűnőbb területén helyezkednek el. A bannerre kattintva a Partyponty.hu programajánlójában egy részletes leírást tartalmazó oldalra jut a látogató.

Cikkbe ágyazott banner
Megjelenik a cikk első bekezdése után (300×250 medium rectangle; 336×280 large rectangle, rectangle 180×150px)

Partyponty-kártya

Véleményünk szerint az egyik leghatékonyabb hirdetési felület a PartyPonty.hu fotósai által egyenként kiosztott névjegykártya formátumú jó minőségű emlékeztetőkártya. A névjegykártyát minden általunk lefotózott ember megkapja,ezen az oldal elérhetősége szerepel. Tapasztalataink alapján a praktikus méretű és fizikai megjelenésű névjegykártyák csaknem 70%-át megtartják,nem dobják el.Minimum rendelési mennyiség:500 db.

Rendezvényfotózás

Vállaljuk rendezvények professzionális megörökítését.Valamint az elkészült képek(minimum 150 db)CD-n vagy DVD-n történő átadását a rendezvényt követő 2 munkanapon belül. Szegedi fotózás esetén a kiszállás díjmentes, máshova 30 Ft/km kiszállási díj fizetendő. Az alapszolgáltatás 1 fő fotós maximum 3 órás fotószolgáltatását tartalmazza. Több fotós és más időtartam esetén egyedi megállapodás szükséges.

Bannerkészítés

Vállaljuk a reklámkampányokhoz szükséges kreatívok,bannerek elkészítését a következő szabványos méretekben 728×90,468×60,350×100,120×120,120×240,330×247. A kreatívok statikus jpg kép, animált gif formátumokban rendelhetők. Egyedi méret és kérés esetén egyedi megállapodásra van lehetőség.

További információ
info@partyponty.hu