Pp kicsi 45
2017-07-21

5 könyv, amiből film készül idén

Mov

Szóval olvasd el őket mihamarabb, aztán pedig „gyerünk a moziba be!”

Nagyanyáink szépségtrükkjei

Nagyany%c3%a1ink sz%c3%a9ps%c3%a9gtippjei

Kíváncsi vagy hogyan törődtek magukkal a nők két emberöltővel ezelőtt? Olvasd el a cikket és inspirálódj a nagyszülők tippjei alapján!

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki nyáron

Ezeket nem hagyhatod ki ny%c3%a1ron

Bár még tart a vizsgaidőszak, lélekben már a nyári programokra gondolsz? Eleged van a zsúfolt zenei fesztiválokból, és inkább valami másra vágynál? Fontos a kultúra, és a minőségi szórakozás, ami nem kerül egy vagyonba, és nem jelent egy hetes sátorban való párolgást? Ha szeretnél valami újat kipróbálni, itt van pár program, amire érdemes ellátogatni a nyáron.

5 tipikus egyetemista a vizsgaidőszakban

%c3%b6t tipikus egyetemista

A nyár és közted még egy akadály van, ez pedig a vizsgaidőszak. Elbújni nem lehet, sem megmenekülni: a vizsgaidőszak mindenkit megtalál. Ha nem tanultál rendszeresen egész évben, és nem volt indokolatlanul sok szemináriumi dolgozatod, akkor most van a megmérettetések ideje. Nézzünk hát öt tipikus egyetemistát a vizsgaidőszak alatt, melynek példányai között te is ott lehetsz (vagy megtalálhatod őket a TIK- ben).

A tökéletes selfie titka

T%c3%b6k%c3%a9letes selfie

Rövid útmutatás mindennapi kenyerünkhöz. ;)

A nyár legütősebb fesztiváljai

A ny%c3%a1r leg%c3%bct%c5%91sebb fesztiv%c3%a1ljai

Egy jól sikerült vizsgaidőszak és szemeszter, esetleg diplomavédés és felvételi után megérdemelsz egy kis szórakozást és tombolást. Fesztivál téren nem csak itthon, de nemzetközi szinten is remek felhozatalt találhatunk, és csak győznünk kell szusszal az egy hetes koncert-maratonokat. Mindegy, milyen zenét szeretsz, mert szinte biztos, hogy találsz olyan fesztivált, ami a te igényeidet is kiszolgálja.

Hogyan válassz napszemüveget?

Hogyan v%c3%a1lassz napszem%c3%bcveget

Mutatjuk a tökéletes tippeket!

A világ legfurcsább sportjai

A vil%c3%a1g legfurcs%c3%a1bb sportjai

-csak mert kosarazni olyan snassz-